Optimizare SEO30% REDUCERE LA TOATE PACHETE SEO

Am ales sa venim in sprijinul tau si sa iti oferim 15% reducere la orice serviciu pentru optimizare seo.
Procesul de optimizare SEO

Este procesul care afecteaza visibilitatea site-ului sau a unei pagini web in cautarea pe Google. Cu cat site-ul va fi mai bine optimizat cu atat acesta va avea mai mult trafic, asadar mai multi clienti pentru afacerea ta. Google, cel mai important promoter pentru tine, te ajuta sa fii gasit prin cautarea cuvintelor cheie pe motorul de cautare.

In prim planul construirii unei perceptii pozitive puternice din partea clientilor este situata identitatea vizuala, cu tot ceea ce reprezinta aceasta: LOGO-ul sau simbolul firmei este cel mai important (inclusiv elementele grafice care il compun: font, culoare, slogan etc); materiale identitare (foi cu antet, carti de vizita, plicuri cu antet, pliante si flyere, bannere, etichete produse, afise si cataloage); oricare alte elemente grafice de comunicareDE CE SEO ESTE BUN PENTRU AFACEREA TA?

CAUTAREA CUVINTELOR CHEIE

Incepem prin cautarea cuvintelor cheie potrivite pentru tine, in asa fel incat acesta sa fie cautat si gasit cat mai repede.

OPTIMIZAREA SEO

Se realizeaza optimizarea tuturor paginilor site-ului cu acele cuvinte necesare.

CAUTAREA DE LINK-URI

Crearea de linkuri, denumite in webdesign "ancore" este un pas foarte important, intrucat site-ul trebuie sa contina cat mai multe linkuri interne.

RAPORT SI ANALIZA

La sfarsit realizam raportul la ceea ce am cautat si analizam datele pentru a lua cea mai buna decizie pentru o campanie SEO reusitaDe ce aveti nevoie de un specialist in design grafica publicatara?

Echipa StrategyConcept este specializata in design grafic pentru firmele aflate in stadiul de startup, dar si pentru companiile deja dezvoltate, care doresc realizarea de materiale publicitare pentru promovare

StrateyConcept te poate ajuta sa creezi designul grafic pentru afise, postere, pliante, flyere, rollup-uri, reviste, cataloage, brosuri, carti, machete grafice pentru presa, banner web sau pentru print, design de produs si ambalaje, bannere outdoor, mesh-uri, personalizari vitrine, obiecte promotionale personalizate si multe alte elemente de design grafica publicitara


Importanta rank-ului

Cercetarea de anul acesta arata ca aproximativ 85% din site-urile web sunt gasite prin motoarele de cautare


Cautarea in motoarele de cautare

96% din utilizatorii internetului incep cautarea prin cele mai importante motoare de cautare (Google,Bing,Yahoo)


Strategie atractiva

SEO te ajuta sa folosesti cuvintele cheie/ frazele de cautare folosite de potentiali clienti.342 de milioane de rezultate de cautare

In ianuarie 2016, mai mult de 342 milioane de cautari au fost facute in toata lumea

Atrage vizitatori

SEO corect atrage multi vizitatori pe site-ul tau si un potential mai mare al afacerii tale


Perceptia clientilor

Cu cat un site are un rank mai bun pe web cu atat perceptia clientilor este mai buna


Ai nevoie de o oferta personalizata

Pentru un pachet de optimizare SEO?

 

Completeaza formularul cu informatiile despre proiectul tau iar noi te vom contacta cu o estimare de cost