Adminstare website de prezentareDe ce sa iti adminstram noi website-ul?

Ne distantam social, dar strangem randurile cu tine. Iti vom mentine site-ul actualizat, functional si eficient cu implicarea ta minima, la costuri fara concurenta. Cu ajutorul pachetelor noastre de servicii vei scuti timp si-ti vei optimiza rapid si eficient prezenta pe internet.

MAI BUN
Pasiunea noastra este web design-ul si marketingul online. De aceea, suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu si gasim cele mai bune solutii pentru proiectul tau.

MAI COMPLET
Stim ca orice afacere la inceput de drum se confrunta cu multe probleme, mai ales atunci cand vorbim de mediul online. De aceea, iti oferim consultanta gratuita pentru tot ce implica proiectul tau.

MAI IEFTIN
Lucrand cu noi, nu vei plati pentru clasa A de birouri, nu vei plati secretare sau office manageri. Ne laudam ca oferim cele mai complete si accesibile solutii pentru clientii nostri.ADIMINISTRAREA MAGAZINUL

Actualizare conţinut WebSite

Administrarea site-ului si mentenanta web au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor pe website, cat si a produselor.

Back-up Site Periodic

Scopul backup-ului este de a crea o copie a datelor, care poate fi recuperata în cazul unei defectiuni.

Menținerea securitatii

Indiferent de marimea unei afaceri, orice site web este vulnerabil si poate deveni tinta atacurilor cibernetice.

Monitorizare Up-Time 24/7

Pe langa asigurarea unui timp de reactie client-server bun, noi trebuie sa va oferim un UP-Time bun.Avantajele unui WEBSITE DE PREZENTARE


DESIGN RESPONSIVE

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Stii ca peste 50% din clientii tai il vor accesa de pe dispozitive mobile.


GAZDUIRE

Asiguram optimizarea serverului de gazduire pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai.

ADMINISTRARE

Site-ul tau merita sa aiba o prezenta permanenta si de actualitate in mediul online. Este necesar doar sa ne trimiti noul continut iar noi ne ocupam de restul.


RAPORTARE

Includem cele mai bune solutii de raportare ca tu sa intelegi cum interctioneaza clientii cu site-ul tau si cum ii poti ajuta eficient.

SECURITATE

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date.


MENTENTANTA WEBSITE

Actualizam platforma si asiguram continutul website-ului tau pentru a mentine o prezenta de incredere in mediul online. Echipa noastra de designeri, programatori, creatori de text si traducatori este la dispozitia ta.


Doresti sa iti administram
site-ul?

Completeaza formularul cu informatiile despre proiectul tau iar noi te vom contacta cu o estimare de cost