Adminstare Pagina FacebookAdminstram pagina ta de Facebook !

Pagina ta de Facebook pentru afaceri este o modalitate gratuita prin care te poti adresa audientei tale pe computer si pe dispozitive mobile. Paginile sunt concepute pentru companii, marci, celebritati, cauze si organizatii. Profilurile de Facebook pot fi private, insa Paginile sunt publice. Google iti poate indexa Pagina, facilitand gasirea ei de utilizatori.ADIMINISTRAREA PAGINI FACEBOOK

Pagina facebook

Daca nu ai o pagina Facebook, o vom crea noi, inclusiv setarile pagini, la nivel profesional!

Evolutie like-uri

Raport lunar privind evolutia aprecierilor (like-uri) pe pagina ta Facebook.

Logo profesional

Logoul trebuie sa evidentieze semnificatia numelui sau activitatea companiei si sa redea renumele acesteia.

SPAM

Se intampla sa ai comentarii SPAM care sa invite la diverse cumparaturi, neavand legatura cu ceea ce oferi tu pe pagina ta Facebook.Avantajele unei PAGINI FACEBOOK


COMODITATE

Este mult mai usor sa urmaresti o campanie de marketing cand toate instrumentele pentru managementul ei sunt disponibile intr-o forma integrata, iar informatia este actualizata in timp real..


COST

Desi costurile pentru promovare online pot parea mari la prima vedere, acestea sunt incomparabil mai mici decat cele pentru marketing prin canale traditionale, in conditiile in care rezultatele campaniilor online pot fi de multe ori net superioare celor traditionale.

INFLUENTA

Ofertele pentru produsele sau serviciile promovate de tine pot sa ajunga la un numar mult mai mare de clienti cand folosesti canale online, si asta fara a fi necesara realizarea unor investitii majore, proportionale cu volumul potentialilor beneficiari.


RELATII

Mediul online ofera oportunitatea dezvoltarii unor relatii personale si directe cu acestia, ceea ce are potentialul de a transforma un client intr-un suporter si un promotor sincer al serviciilor sau produselor tale.

PERSONALIZARE

O caracteristica unica a produselor de promovare online este posibilitatea personalizarii ofertelor astfel incat raspunsul din partea celor interesati sa fie maximizat.


SUCCES

Credem cu putere ca succesul unei companii se poate masura prin calitatea interactiunii cu clientii si prin capacitatea de identifica nevoile acestora in momentul aparitiei lor, iar mediul online exceleaza in a oferi oportunitati de crestere in aceaste directii


Doresti sa iti administram
site-ul?

Completeaza formularul cu informatiile despre proiectul tau iar noi te vom contacta cu o estimare de cost