Adminstare magazin onlineDe ce sa iti adminstram noi magazinul online?

Un site actualizat convinge vizitatorii si are mai multe sanse de a fi pozitionat favorabil in clasamentul Google. Un site care nu este la zi cu noile tendinte si update-uri de care are nevoie, cauzeaza o vizibilitate mica si implicit un numar mai mic de potentiali clienti.

Pentru ca website-ul, instrument destinat promovarii companiei tale, sa isi indeplineasca functiile, trebuie sa beneficieze in permanenta de o atentie sporita acordata mentenantei. Un site web actualizat atat din punct de vedere al continutului cat si al design-ului se transforma intr-un agent de vanzari performant!ADIMINISTRAREA MAGAZINUL

Actualizare conţinut WebSite

Administrarea site-ului si mentenanta web au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor pe website, cat si a produselor.

Back-up Site Periodic

Scopul backup-ului este de a crea o copie a datelor, care poate fi recuperata în cazul unei defectiuni.

Menținerea securitatii

Indiferent de marimea unei afaceri, orice site web este vulnerabil si poate deveni tinta atacurilor cibernetice.

Monitorizare Up-Time 24/7

Pe langa asigurarea unui timp de reactie client-server bun, noi trebuie sa va oferim un UP-Time bun.Avantajele unui MAGAZIN ONLINE


Ofera servicii non-stop clientilor tai.

Dupa cum bine stim, un avantaj puternic este acela de ati putea vinde proprile produse la orice ora din zi si din noapte iar acest lucru va poate aduce in plus, incasari semnificative.


Targhetati piata.

Indiferent ca vindeti servicii, sau produse, un site web va ofera sansa sa promovati ceea ce vindeti unei piete direct interesata de ceea ce dumneavoastra oferiti.

Costurile operaționale se reduc.

Ganditi-va la faptul ca scapati de necesitatea deschiderii unui magazin fizic care bineinteles aduce cheltuieli suplimentare unei afaceri. Alte cheltuieli ca intretinerea, eventualele defectiuni al unui magazin fizic dispar.


Suport clienti.

Indiferent de domeniul de activitatea pe care il activati, un site va ofera posibilitatea de a tine toti clientii aproape si dezvoltati relatia cu acestia.

Accesibil oricand.

Site-ul web este la dispozitia clientilor si a potentialilor clienti 24/7/365. Le ofera acestora posibilitatea de a vedea produsele si serviciile dumneavoastra, chiar si in afara programului de lucru, atunci cand nu puteti fi contactat la birou, sau telefonic.


Economisiti timp.

Printr-un site oferi informatii in mod automat, fara ca tu sau angajatii tai sa raspundeti continuu la solictarile primite pe email sau prin telefon.


Doresti sa iti administram
site-ul?

Completeaza formularul cu informatiile despre proiectul tau iar noi te vom contacta cu o estimare de cost